squaretrade-iphone-e1443741074516

 

Një mënyrë origjinale zgjodhi SquareTrade për të testuar pajijset e reja iPhone 6S dhe 6Splus në goditje dhe shtrembërim të pajisjes.

Continue reading »

Tagged with:  

screenshot_2847

 

Ka shumë mënyra për të fituar para në internet, por një mënyrë e re është duke kthyer dëfrimin në fitim.
Fjala është për aplikacionin “Klink”

Continue reading »

Tagged with:  

Pse nuk kemi akoma jailbreak në iOS 9?

On Tetor 2, 2015, in Jailbreak news, by iphonealb

iOS-9-Jailbreak-main

 

iOS 9 ka qarkulluar me 16 Shtator dhe pavarsisht se programatizuesi iH8sn0w ka publikuar një video konfirmuese për jailbreak në këtë version, akoma nuk ka qarkulluar ndonjë vegël.

Continue reading »

Tagged with:  

iPhone-In-Water

 

Pajisja e re iPhone 6S në një test që i bënë doli me sukses pasi e lanë të zhytur në ujë për 60 minuta dhe vazhdoi të funksionojë pa problem.

Continue reading »

Tagged with:  

resisting-1

 

Dje Apple lansoi versionin e ri iOS 9.0.2 i cili ka si qëllim korigjimin e problemeve që kishte iOS 9.0.1.
Siç pritej versioni i ri u testua në krahasim me të të vjetrin dhe doli konluzioni se është më i shpejtë.

Continue reading »

Tagged with:  

buddy-11

 

Apple sot qarkulloi versionin iOS 9.0.2 dhe bashkë me të, lansoi edhe versionin e tretë testues të iOS 9.1 për programatizues.

Continue reading »

Tagged with:  

photoslive1

 

Siç ju kemi njoftuar para pak ditësh për funksionin e iPhone 6S dhe 6S Plus Live Photos, u mundësua për pajisjet më të vjetra dhe mund ta gjëni në Cydia.
Me anë të këti funksioni, mund të ngjallim fotografitë duke dëgjuar zërin përkatës, që fatkeqësisht Apple nuk e mundëson pr pajisjet më të vjetra se iPhone 6S.
Kështu shtesa ” PhotosLive” na mundëson këtë funksion në pajisjet e vjetra nga iPhone 4S e lart.

” PhotosLive” disponohet në Cydia në çmimin $1.99.

Komento në forum..

Tagged with:  

Tests-iPhone 6S

Shikoni në videon më poshtë testimin ndërmjet 3 gjeneratave Touch ID : të iPhone 6s, iPhone 6 dhe iPhone 5s.  Siç mund të shikoni sensori i iPhone 6S është më i shpejtë nga ato më të vjetrit, megjithëse me një diferencë të vogël prej 1/3 të sekondit.

Continue reading »

Tagged with:  

Move to measure: Bëni matje të ndryshme|Appstore falas

On Shtator 24, 2015, in Apps, by iphonealb

ss205b

 

Move το measure është një aplikacion i cili e transformon iPhonin në një vegël për të matur gjatësi/lartësi, kënde (gradët) etj me një saktësi të madhe.

Continue reading »

Tagged with:  

IceCream

 

Shpesh herë kur duam të bëjmë një fotografi na del mesazhi që skemi vënd për të ruajtur fotografi të tjera sepse e kemi të mbushur me video, fotografi, aplikacione, atj.

Continue reading »

Tagged with:  

fake-apple-store-1

 

Në një rrugë me qarkullim të madh të Kinës në Shenzhen kanë hapur Apple Store të rreme ku shesin Klone të iPhone 6S para se të qarkullojë zyrtarisht në treg origjinali.

Continue reading »

Tagged with:  

robot-8

 

Është bërë traditë tashtimë që para qarkullimit të pajiseve të reja iPhone të krijohen rradha të mëdha para shitoreve të Apple.
Kështu edhe këtë vit adhuruesit e iPhonit janë mbledhur para shitoreve me çadra, dyshekë apo karrige për të qendruar në rradhë. Madje në Australi, Lucy Kelly për

Continue reading »

Tagged with:  

Si të rikthehemi nga iOS 9 në iOS 8.4.1

On Shtator 24, 2015, in Udhëzime, by mhkk0s0va

maxresdefault
Siq e dimë Apple me lansimin e iOS 9 nuk ka larguar asnjë iPaisje të vjetër siq është iPhone 4S dhe iPad 2, mirpo pavarësisht se Apple premtoi të ketë përmirësime për këto iPaisje një gjë e tillë nuk shihet në versionet e lansuara të iOS 9/9.0.1, shpresojmë se me lansimin e iOS 9.1 të kemi rregullime.
Gjë e mirë pas lansimit të iOS 9.0 GM tek developer e që nuk ndryshon shumë nga ai final, iH8sn0w arriti jailbreak për këtë iOS, dhe e demostroi në një video, por që nuk dihet se a do të lansoj tani për tani, mbase me lansimin e iOS 9.1 ku dhe do të rregullohen të metat e iOS 9.
Pangu në anën tjetër ka arritur jailbreak iOS 8.4.1 dhe ka demostruar në një konferencë të saj, kta të fundit me një cicërim në twitter thanë se rrugët e përdorura për jailbreak në iOS 8.4.1, në iOS 9 nuk mund të përdoren ngase Apple i ka rregulluar ato të meta, por edhe pas kësaj cicërime nuk kemi ende ndonjë vegël nga ta që të bëjmë jailbreak iOS 8.4.1, nga ana tjetër Apple lejon kthimin në iOS 8.4.1.
Tani në lojë na shfaqet një person i ri me emrin Luka ku thotë se është duke punuar për jailbreak iOS 8.4.1 dhe se po mundohet ta lansoj sa më parë, dhe na këshillon të rikthehemi në iOS 8.4.1.

Këshilla jonë:

Continue reading »

 

243799-640-e1443015722449

 

17-vjeçari Paul Houle pasi mbaroi stërvitjen, ndjeu dhumbje në gjoks dhe mbrapa gjatë frumëmarrjes dhe nuk i dha rëndesi. U shtri për tu ç’lodhur dhe kur u zgjua vuri re falë Apple Watch,

Continue reading »

Tagged with: